Informacije o kompaniji

 • Broj uposlenih
  31
 • Pregleda
  1199
 • Objavljenih oglasa
  2
 • Kategorija poslovanja
 • Godina osnivanja
  2001

Informacije o kompaniji

Firma ZEMI d.o.o je osnovana 2001. godine u Tešnju sa primarnom djelatnošću izrade radne odjeće i predmeta. Firma se takodjer bavi i prodajom zaštitnih odijela i predmeta za zaštitu na radu. Firma kupuje repromaterijal te kroji i šije vlastite odjevne predmete koje prodaje na lokalnom i stranom tržištu sa etiketom svoje firme. Firma također uvozi gotove proizvode koje modifikuje prema zahtjevima kupaca.

Tokom 2017. godine firma je izgradila novi proizvodni objekat površine 800 kvadratnih metara u koju je premjestila proizvodni pogon i u kojoj je smjesten menadžment firme. Od svog osnivanja firma ima stabilno poslovanje i pozitivan rast i razvoj. Trenutno je 31 zaposlenih od kojih je 27 u proizvodnji.

Većina proizvoda se prodaje u BiH dok 35% se prodaje izvan BiH. Nakon izgradnje modernog poslovnog prostora menadžment firme je odlučio da se aktivnije fokusira na nove kupce i nova tržista za što planira drugu fazu ulaganja. Nova ulaganja su planirana za nabavku novih savremenih mašina i opremu koja će značajno povećati proizvodne kapacitete i omogućiti ugovaranje poslova sa novim potencijalnim kupcima.

Fotografije kompanije