Informacije o kompaniji

 • Broj uposlenih
  205
 • Pregleda
  214
 • Objavljenih oglasa
  23
 • Kategorija poslovanja
 • Godina osnivanja
  1996

Informacije o kompaniji

Prva mikrokreditna organizacija u Bosni i Hercegovini, MI-BOSPO, kontinuirano uspješno posluje već 27 godina. Više od 200 zaposlenih u 39 ureda, kvalitet portfolija, ali poštivanje klijenata iznad svega, svrstavaju mikrokreditnu fondaciju MI-BOSPO u sam vrh vodećih  mikrokreditnih organizacija.

Prvi mikrokredit u Bosni i Hercegovini plasiran je marta 1996. godine, i to ženi, čime se MI-BOSPO opredjeljuje za pružanje finansijske podrške ženama poduzetnicama, s ciljem osnaživanja žene i ženskog poduzetništva, općenito.

Već tada je postavljen temelj u opštoj orijentaciji, socijalnoj misiji i vrijednostima MI-BOSPO-a, koje MI-BOSPO njeguje i danas.

MI-BOSPO klijenti su se razvijali zajedno sa organizacijom i poslujući dugi niz godina odgovorno i profesionalno, opsluženo je  preko 120.000 klijenata i plasirano preko 410.000 kredita. Kao znak zahvalnosti MI-BOSPO će nastaviti i dalje biti podrška svojim klijentima, njihov vjetar u leđa, pružajući im finansijske, ali i nefinansijske usluge.
Obzirom da su znanje i inovacija osnovni uslovi razvoja, MI-BOSPO od osnivanja ulaže mnogo u razvoj ljudskih resursa jer motivacija, efikasnost i lojalnost zaposlenika su pravci kojih se drži i koje gradi godinama. MI-BOSPO pokreću ljudi!

Video